darmowa wysyłka 24h

tylko oryginalne produkty

bezpieczne zakupy

30 dni na zwrot towaru

Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Użytkowników przez firmę Trade-in Krzysztof Rutkowski z siedzibą w 60-574 Poznań Dąbrowskiego 107 Nip: 781-175-10-57 za pośrednictwem sklepu internetowego, działającego pod adresem www.ubierzsie.com i www.dessale.pl

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest Trade-in Krzysztof Rutkowski z siedzibą w 60-574 Poznań Dąbrowskiego 107 Nip: 781-175-10-57.
Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu założenia i prowadzenia konta Klienta, realizacji zamówień złożonych w sklepie internetowym www.ubierzsie.com oraz dessale.pl na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych oraz w celu bezpośredniej komunikacji na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych, która również stanowi uzasadniony interes firmy Trade-in.
W przypadku wyrażenia odrębnej zgody, również w celu otrzymywania informacji handlowej przesyłanej przez firmę Trade-in na podany adres poczty elektronicznej, a także w celu marketingu elektronicznego działalności podmiotów współpracujących z firmą Trade-in na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych w zw. z art. 10 ust. 1 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną dane mogą być przetwarzane również w tym celu.
Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres pozostawania zarejestrowanym użytkownikiem sklepu internetowego ubierzsie.com lub dessale.pl, a po rezygnacji z bycia użytkownikiem sklepu internetowego – przez okres niezbędny do wykonania wszelkich uprawnień przysługujących sprzedawcy z tytułu zawarcia umowy sprzedaży. Ponadto informujemy, że posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Informujemy, że przysługuje również Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne. Za odrębnie wyrażoną zgodą na przesyłanie informacji o porzuconym koszyku, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych – w tym zakresie decyzje dotyczące Państwa osoby będą podejmowane automatycznie.

Podczas korzystania ze strony internetowej ubierzsie.com prowadzonej przez firmę Trade-in, na serwerze automatycznie zbierane są anonimowe informacje np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ urządzenia, typ systemu operacyjnego, itp. Informacje zawarte na serwerze wykorzystywane są szczególnie w celach: technicznych oraz w celach związanych z administracją Serwisu, zapewnienia bezpieczeństwa działania Serwisu, realizacji postanowień Regulaminu, ochrony prawa. Poza tym informacje te są wykorzystywane do zbierania informacji statystycznych lub marketingowych.

Ponadto Administrator Danych Osobowych zastrzega sobie prawo do wysyłania powiadomień Push, zawierających spersonalizowaną informację handlową, kupony rabatowe oraz informacje o zmianie statusu zamówienia. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć powiadomienia w aplikacji.

Firma Trade-in wykorzystuje pliki “cookies” w celu zapewnienia bezpieczeństwa, logowania, dostępu do serwisu, dostarczania usług i treści dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań Użytkowników oraz w celach statystycznych i marketingowych. W plikach “cookies” znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisu. Pliki cookies nie zawierają danych osobowych. Wyłączenie akceptacji plików cookies w przeglądarce internetowej przez Użytkownika może spowodować utrudnienia lub uniemożliwi prawidłowe korzystanie z Serwisu.

Google Analytics – firma Trade-in zbiera anonimowe dane statystyczne dotyczące odwiedzanych stron. Dane te służą wyłącznie do analizy statystycznej ruchu na stronach Serwisu. Zasady dotyczące polityki prywatności Google Analytics znajdują się na stronie: www.google.com

Niezapowiedziane Wiadomości – Firma Trade-in zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Wiadomości te dotyczyć będą technicznych aspektów funkcjonowania Serwisu, zmian w regulaminie lub polityce prywatności. Przedmiotowe wiadomości nie będą zawierały informacji handlowych. Użytkownik może dobrowolnie wyrazić osobną zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną (newsletter), na wskazany adres poczty elektronicznej, na temat produktów i usług oferowanych przez Trade-in Użytkownik może także w każdej chwili wycofać zgodę na otrzymywanie informacji handlowej klikając w odpowiedni link w otrzymanej wiadomości lub poprzez wysłanie wiadomości e-mail o odpowiedniej treści na adres sklep@ubierzsie.com

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, dane Klienta mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu. Zastrzegamy sobie prawo do przetwarzania Twoich danych po rozwiązaniu umowy lub cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.

Dbając o bezpieczeństwo Klientów wszystkie prywatne dane (przesyłane podczas rejestracji, logowania i zakupów) zabezpieczone są algorytmem szyfrującym wraz z bezpiecznym protokołem szyfrowania SSL, a bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Wszelkie zmiany dotyczące Polityki Prywatności będą publikowane na tej stronie, a o istotnych zmianach będziemy informować w bardziej widoczny sposób, w tym również z wysłaniem powiadomienia e-mail.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących ochrony prywatności lub usunięcia Państwa danych z serwera prosimy o kontakt na adres e-mail: biuro@ubierzsie.com
Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w firmie Trade-in jest możliwy drogą elektroniczną pod adresem e-mail: biuro@ubierzsie.com

zamknij

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies . Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.